Het IJsselfestival Zutphen

Zondag 26 juni 2022

Op (koop)zondag 26 juni 2022 van 11.00 uur tot 17.00 uur is de 8ste editie van het gezellige IJsselfestival in Zutphen.


 


Door het centrum van Zutphen is weer van alles te doen.

Dit jaar mogen we de Vlotburg verwelkomen. Dit is een heus Ridderschip en het mooie is...je kunt er nog binnen kijken ook. 


Er komt een vismarkt met maar liefst 40 meter viskramen en optredens van shantykoren, een groot gezellig terras en natuurlijk zoveel mogelijk soorten vis.

 

Tour de élégance met prachtige oldtimers door het centrum van Zutphen. De voertuigen stellen zich na deze rit op een van de markten ter bewondering.

Op de stromende IJssel zal de brandweer een demonstratie geven. Er wordt een 'drenkeling' gered. Deze demonstratie is bij het ridderschip om 13.30 uur en om 15.30 uur.

Op verschillende plekken in het centrum kunt u naar live muziek luisteren bij 'Muziek in de stad' met de beste straatmuzikanten afkomstig vanuit heel Europa. Onderdeel van 'Muziek in de Stad' is ook onze eigen stadspiano. In het hart van de stad kunnen mensen aanschuiven aan de piano om hun kunsten ten gehore te brengen aan het publiek.

We hebben een primeur!

Voor het eerst komt er een kinderdansgroep! De Kindergroep van de Losser Böggelrieders en Daansers

Daarnaast wederom de boerenmarkt met een uitgebreide streekproductenmarkt. Zie pagina Boerenmarkt. 

Als piraatje mee met de fluisterboot. Voor de kleintjes is er weer van alles te doen zoals piraten, straattheater, zweef/draaimolens, Bungy Jump, op de foto met een echte piraat (verkleedpakjes zijn aanwezig)  enz. enz.


 


 

 

 

 

 

 

 

 
Kaart
Opbellen
E-mail
Info